WARUNG IENGIE

WARUNG IENGIE Heerlijke Surinaamse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2782 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung IENGIE. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 23:23 Alweer bami moksi besteld en t was weer heerlijk en snel bezorgd. Alleen 1 irritatie puntje..Dit is de 3e keer dat ik extra sambal erbij bestel (en voor betaal) en het niet krijg. In plaats daarvan krijg ik nutteloze ketjap cupjes -_-
14 mei 2022 om 20:24 Prima, behalve dat de rotiplaaat voor de helft hard was
14 mei 2022 om 12:58 Altijd top
13 mei 2022 om 19:52 Ben altijd heel erg tevreden over Warung Ingie. Vandaag 1 minpuntje: de bara was hard. Alsof deze nog even in de magnetron was gedaan. Jammer. Verder was alles heerlijk.
13 mei 2022 om 13:55 Heerlijk gegeten
11 mei 2022 om 20:32 Eten is heerlijk, alleen jammer dat ze zo snel mogelijk 1 uur wachten bedoelen pff plurde bijna om van honger en dan vragen naar fooi voor de bezorger boy fiets door
9 mei 2022 om 16:27 Het eten was gewoon slecht, bara’s waren klef en allesbehalve vers. De broodjes kip kerry en sja sieuw waren veel te droog en het broodje bakkeljauw was veel te zout. Geen succes dus en zeker niet voor de prijzen die zij rekenen! Voor mij nooit meer.
8 mei 2022 om 22:04 heerlijk eten en goed warm
8 mei 2022 om 8:39 Prima eten maar 3 kwartier te vroeg bezorgd
1 mei 2022 om 21:35 Had om 16.47 uur besteld en gevraagd on het eten 18.15 uur te laten bezorgen. Het eten kwam om 18.47 uur. In de soato soep zat een haar, bara was ook niet zoals ik het gewend ben. Wij bestellen hier niet meer
1 mei 2022 om 21:06 Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar
28 apr 2022 om 21:52 Het was weer heerlijk! Ik ben zelf een Surinaamse en het eten proeft als 'home made'. Saoto, broodje kipkerry en de vleesworst (kip) nemen we meestal.